Sunday, 10 July 2011

Hari Bahagia

5 bulan lagi aku akan menempuh hari paling bermakna dalam hidup aku.
perasaan aku??
berdebar, excited(ni paling banyakla), happy, nervous, takut dan tak tau la..haha
5 bulan dah x lama sebenarnya..
tapi aku x buat ape2 preparation pon..haha..cam xnak kawen je aku nih..
tapi semua mak dah buatkan..
THANKS MAK..I LOVE U..
u are the best mom in the world..

aku updated blog ni sebab aku tadi aku g test baju sebenarnye..hehe
sebab tu la baru terasa dah nak kawen..hehe
so..disebab kan sekarang baru nak terasa masa dah suntuk..
aku akan start buat preparation...
dan aku akan mulakan dengan diet..
sebab badan aku dah makin gemok..haha
semua baju aku try tadi sempit..hehe
buat malu je..
next updated..
aku akan updated pasal my wedding preparation..


1 comment:

  1. g tolong mak~ tp sambil2 diet la ye.....heheheh

    ReplyDelete