Monday, 7 March 2011

awana kijal


last week aku teman akak aku g tganu bersama2 adik aku..
1 week kitorg stay kat awana kijal..
konon2nye kire aku g bercuti la 2...hehehe..
akak aku amik bilik yg ada sea n pool view..nk release tensen la katakan..hehe..


view dr bilik kitorg


best jugakla 'percutian' kami kat sini..
jalan2 tepi pantai, sauna dari pagi sampai ke petang, naik basikal kt pantai, main giant chess (walaupn x pndai main sgt...hehe)..tapi kitorg x pegi spa...sbb financial x mengizinkan..hehe..anyway nilah antara gambar2 yg sempat aku candid time kat awana ari tuh..n aku pilih adik aku jd duta/model percutian ni..hehehe

kolam dpn awana
tmpt kitorg menghabiskan masa
aksi lompat mira
antara aksi adik aku men chess


ada sap2e nk beli sandal nih??



pantai kemasik

ape yang dye cari dlm beg tuh

taman sari royal heritage spa



makan satar on de way balik

bye2 awana

thanks to along sebab bawak kitorg datang sini..we love u

4 comments:

  1. huhu...MODEL???? lawa sgt ke kite nih?? huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. dah sebab ada ko sorg je..monyet n froggy xde..hehe

    ReplyDelete
  3. jgn lupe bwk mk g spa bila dh keje nnt :))))
    (mak)

    ReplyDelete