Wednesday, 9 March 2011

9 Mac

9 Mac 2011..


hari ni birthday bapak aku yang ke-52 
"happy bithday to you..."
 "happy bithday to you..."
"happy bithday to Bapak..."
"happy bithday to you..."
Selamat hari jadi Bapak..Semoga Bapak panjang umur,murah rezeki dan sentiasa diberkati Allah..
 aku x beli pape pun untuk bapak aku..almaklumlah..penganggur..hehehe
aku just bagi handmade birthday card ni je..
Sorry ye pak..ni je yang mampu..


sebenarnya nak bagi yang ni

tapi ntah camane aku print2 asek x jadi je...maka aku pun buat la jadi camni..hehe

aku ada wat kek jugak tau untuk bapak..hehe..biasala cake n birthday x boleh dipisahkan kan..hehe..
I LOVE U BAPAK.. 

Monday, 7 March 2011

awana kijal


last week aku teman akak aku g tganu bersama2 adik aku..
1 week kitorg stay kat awana kijal..
konon2nye kire aku g bercuti la 2...hehehe..
akak aku amik bilik yg ada sea n pool view..nk release tensen la katakan..hehe..


view dr bilik kitorg


best jugakla 'percutian' kami kat sini..
jalan2 tepi pantai, sauna dari pagi sampai ke petang, naik basikal kt pantai, main giant chess (walaupn x pndai main sgt...hehe)..tapi kitorg x pegi spa...sbb financial x mengizinkan..hehe..anyway nilah antara gambar2 yg sempat aku candid time kat awana ari tuh..n aku pilih adik aku jd duta/model percutian ni..hehehe

kolam dpn awana
tmpt kitorg menghabiskan masa
aksi lompat mira
antara aksi adik aku men chess


ada sap2e nk beli sandal nih??



pantai kemasik

ape yang dye cari dlm beg tuh

taman sari royal heritage spa



makan satar on de way balik

bye2 awana

thanks to along sebab bawak kitorg datang sini..we love u